Най-голямото българско къмпинг и караванинг изложение: Camping & Caravaning Expo 2024 се проведе на 12-14/04/2024г. на територията на Sofia Land. За първа година събитието събра над 80 изложители. Организирано от camping.bg, събитието привлече хиляди хора на различни възрасти, които споделят общата си страст.

Най-големият изложител и тази година беше Holiday Mobile. Официалният вносител на премиум марките кемпери: Hymer, Burstner и Etrusco за България

Бяха представени най-новите модели HYMER, базирани на Меrcedes Sprinter, впечатляващи с тяхната визия, качество, надежност и иновативни технологии.

Kато дългогодишен лидер в бранша, Holiday Mobile много добре отгатна какво наистина ще се хареса на посетителите на изложението. Доказателство за това беше, нестихващия интерес и опашки пред щанда на фирмата.

Holiday Mobile е лидер на българският пазар на кемпери и каравани, с над 30 годишна история. Компанията не предлага просто продажба на превозни средства за свободното време, а затваря цикъла на обслужване като предоставя сервиз за допълнително оборудване и ремонти. И за да задоволи всички нужди на своите клиенти, Holiday Mobile разполага и с отлично зареден магазин, в които могат да се намерят всички възможно аксесоари, части и консумативи за любимия кемпер или каравана. Тук можете дори да наемете кемпер, за да се насладите на несравнимото удоволствие да почивате без ограничения.

За да паразувате и научите повече за компанията можете да посетите сайтовете:

Кемпер Център Holiday Mobile отворен за клиенти от понеделник до събота на адрес: София, Самоковско шосе 95, тел: +359 888 80 44 77; +359 2 476 52 62, e-mail: info@holiday-mobile.com