Холидей Мобайл HYMER България, ще участва на изложението Camping & Caravaning Еxpo 2023 година с най-новите и непоказвани пред българската аудитория модели кемпери на HYMER, Bürstner и Etrusco:

  • HYMER B- MC I 680 Modern Comfort- Разпознаваем отдалеч, не заради големината си и сребристия цвят, а заради това, че е HYMER… Лекота и финес на дизайна в колаборация със същите качества при шофирането създават Модерния Комфорт в тази генерация.
  • HYMER B- MC I 600 Modern Comfort – Не е голям- нито малък, не е тежък- нито лек, но за сметка на това е много бърз… Уютът на декора от дъб напомня топлото усещане за дома, докато пиете сутришното си кафе с изглед към някой фиорд. Всички пакети за комфорт и оборудване са на лице. HYMER B- MC I 600 е точно това, което Вие и Вашето семейство търсите….
  • HYMER B- MC T 680 Modern Comfort- Полуинтегрираната версия на B- MC I 680. Финесът и разкоша на Белия Лебед с балетна стъпка и агресивна предна решетка, преодолява сцеплението на въздуха. Комфорт на караванната част съпила върху иновативно шаси SLC Аl-KО шаси… Това е Modern Comfort.
  • Etrusco  600 DF 4×4 Type X – Неповторим модел 4х4 на Erusco. Надежден и подходящ кемпер, за да достинете както до най-отдалечените и непроходими места, но така и в центъра на голям град!
  • Etrusco  T 7400 SBC Type X – Едно изключително дизайнерско решение за удобстно и лукс. Etrusco  T 7400 SBC Type X е вашият семеен приятел от чиято компания не бихте се лишили, за да си гарантирате спокойната си почивка!
  • Bürstner Copa- Ежедневен автомобил, но и страхотен кемпер! Цели четири места за спане, Webasto отопление, хладилник, котлони, резервоари за чиста и сива вода, външен душ и всички ексти за комфорт на водача създадени от FORD!