Събития

За да бъдете информирани и в течение със случващото се в света на караванинга и кеперизма, посетете събитията и изложенията в които участваме. Винаги актуална информация и новини!

Caravan Salon, Дюселдорф 2022

Годишното изложение Caravan Salon, Дюселдорф 2022 година, намина всички очаквания. От самото си създаване до сега никога не е имало толкова много изложители и посетители. Над 700 изложители в 17 зали от обща площ 100 000 кв. м и над 2 000 000 посетители с обслужващ персонал от 10 000 души. Нещо наистина забележително, което тази година надмина и американските формати за караванинг изложения. Изключителна организация и подреденост

Ние от Холидай Мобайл, като най-голям дилър на българския пазар, бяхме посрещнати радушно от нашите партньори и останалите изложители.

Бяха представени много нови модели на кемпери и каравани, както и иновативни технологии в тази област и къмпинг оборудването.

HYMER от своя страна представи и новия си Venture S, който до скоро бе концепционален модел, но вече е пуснат по поточната линия. Очакваме много скоро той да се появи и в нашия кемпер център!

Среща на дилърите на HYMER

Bad Waldsee 22-24/06/2022

Бяха представени всички нови модели, произведени 2022, както и някои бъдещи концепции. Много приятели, забавления и незабравими моменти. Конференцията се проведе на летище, защото само летище би побрало толкова много кемпери.

Музеят на HYMER, който представя модели през годините от 1958 година насам е повече от фотористичен и пленяващ. Всеки кемперист трябва да го посети!

Camping & Caravaning Catalog

Camping catalog 2022

След премиерата на хартиения Къмпинг пътеводител на Camping & Caravaning Expo преди дни, ред е и на неговата дигитална версия. Тя е интерактивна – с вградени линкове и мултимедия и достъпна за свободно разглеждане онлайн. Тук ще намерите също и информация за Холидей Мобайл и нашата дейност.

Къмпинг пътеводителят на България за 2022 г. ще ви отведе в 7 района на страната ни, разкриващи разнообразието на българските къмпинги, заедно със забележителности и туристически атракции в тяхна близост. Те са представени на 44 страници с подробна информация за дължината на всеки маршрут, услугите и удобствата, които предлага всеки от 39-те участващи къмпинга, цени и предложения за допълнителни занимания в района. Пътеводителят е вашият незаменим водач при пътешествие на колела в България.

Моля разгледайте дигиталния вариант тук

Camping & Caravaning Expo 2022

Ежегодното събитие Camping & Caravaning Expo 2022, както всяка година събра хиляди любители на караванинга от цяла България. Изложението бе уважено от министъра на туризма, защото държавата вярва, че този вид рекреационен туризъм е с най-голямо бъдеще за страната ни (Вижте цялата статия тук).

Ние от Холидей Мобайл, като официални представители на HYMER за България, участвахме с най-новите модели на бранда: BMCI 680 и BMLI 880. Участвахме също и с голям щанд за къмпинг оборудване. Шефът на HYMER бе наш официален гост и беше изненадан с какви бързи темпове се развива кемпер културата у нас. Най-голямата награда за посетителите на изложението – почивка с кемпер, бе предоставена от нас.

Награда „Любимец на блогърите“ 2022

Престижната европейска награда за иновации в караванинга в категория „Любимец на блогърите“ 2022, бе спечелена съвсем заслужено от новия HYMER Grand Canyon S CrossOver. До броени дни и в Кемпер Център HYMER

Среща на дилърите на HYMER&ERIBA, Jelenia Gora, Poland 2021

Ние от Holiday Mobile, като най-голям дилър на HYMER в България бяхме поканени на тазгодишната среща на дилърите на HYMER&ERIBA, Jelenia Gora, Poland 2021. Организаторите се бяха подготвили много добре, а събитието се проведе в планините на Полша, като акцентът падна върху Offroad моделите на HYMER- Grand Canyon и ML T 580 и 570 Cross Over. Имахме възможността за тест драйв в изключително пресечени местостни и повярвяйте ни, те наистина минават отвсякъде! Запознахме се също с много наши колеги от източна Европа с които обменихме ценен опит и идеи. Бяха представени нови модели, иновации, концепции и стратегии за развитие на HYMER&ERIBA. Нямаме търпение да се включим и в събитието догодина!

Известни личности – Сани Жекова

Ние от HYMER България имахме щастието най-добрата ни съзтезателка в алпийските дисциплини и неколкократна носителка на световната купа по сноуборд, Сани Жекова, да закупи мечтания си кемпер от нас. Тя стана горд собственик на HYMER Exsis. Ние пожелаваме на нея и семейството й безбройни приключения и нека кемперът бъде техният инструмент в осъществяването и практикуването на всички спортове, които обичат.  Дали в планината или на морето, нека винаги откриват домашния уют в своя нов дом на колела.

Къмпинг и караванинг експо 2021

Тазгодишния Къмпинг и караванинг Експо 14-16 Май 2021 събра хиляди почитатели на кемперите и караваните от цялата страна. Ние от HYMER България, в частност Холидей Мобайл, представихме най-новите и луксозни модели на HYMER B ML I 780 и B MC T 600. Много от присъстващите имаха възможността да ги разгледат и да се запознаят с най-новите иновации на екстрите и оборудването им. Предложихме голям асортимент от аксесоари за кемпери и каравани и къмпинг оборудване на нашия щанд, от който посетителите направиха подаръци на „домовете си на колела“ . Най-голямата награда на изложението- Почивка с кемпер, бе предоставена от нас и се изтегли в последния ден на събитието.

Връчване на наградата от Camping and Caravaning Expo 2021

Най-голямата награда на изложението Camping and Caravaning Expo 2021- почивка с кемпер, бе предоставена от нас. Щастието да спечели, се падна на Мила Стойкова от София. Тя и семействойто ѝ дойдоха в нашия кемпер център HYMER, за да им я връчим официално. Надяваме се, че сме подарили едно наистина уникално изживяване на това мило и симпатично семейство.

Връчване на спечелената награда | Печеливши от томболата

Награда кемпер на годината 2020 – HYMER Exsis I 580

Hymer Exsis I 580: за първи път кемпер в надпреварата TEST THE BEST на АУТОБИЛД със заслужена награда за комфорт и сигурност в условия на пандемия. На отличието се зарадва цялото семейство Иванчеви от Холидей Мобайл

Награда кемпер на годината 2020 Hymer Exsis I 580