Събития

За да бъдете информирани и в течение със случващото се в света на караванинга и кеперизма, посетете събитията и изложенията в които участваме. Винаги актуална информация и новини!

Среща на дилърите на HYMER&ERIBA, Jelenia Gora, Poland 2021

Ние от Holiday Mobile, като най-голям дилър на HYMER в България бяхме поканени на тазгодишната среща на дилърите на HYMER&ERIBA, Jelenia Gora, Poland 2021. Организаторите се бяха подготвили много добре, а събитието се проведе в планините на Полша, като акцентът падна върху Offroad моделите на HYMER- Grand Canyon и ML T 580 и 570 Cross Over. Имахме възможността за тест драйв в изключително пресечени местостни и повярвяйте ни, те наистина минават отвсякъде! Запознахме се също с много наши колеги от източна Европа с които обменихме ценен опит и идеи. Бяха представени нови модели, иновации, концепции и стратегии за развитие на HYMER&ERIBA. Нямаме търпение да се включим и в събитието догодина!

Известни личности – Сани Жекова

Ние от HYMER България имахме щастието най-добрата ни съзтезателка в алпийските дисциплини и неколкократна носителка на световната купа по сноуборд, Сани Жекова, да закупи мечтания си кемпер от нас. Тя стана горд собственик на HYMER Exsis. Ние пожелаваме на нея и семейството й безбройни приключения и нека кемперът бъде техният инструмент в осъществяването и практикуването на всички спортове, които обичат.  Дали в планината или на морето, нека винаги откриват домашния уют в своя нов дом на колела.

Къмпинг и караванинг експо 2021

Тазгодишния Къмпинг и караванинг Експо 14-16 Май 2021 събра хиляди почитатели на кемперите и караваните от цялата страна. Ние от HYMER България, в частност Холидей Мобайл, представихме най-новите и луксозни модели на HYMER B ML I 780 и B MC T 600. Много от присъстващите имаха възможността да ги разгледат и да се запознаят с най-новите иновации на екстрите и оборудването им. Предложихме голям асортимент от аксесоари за кемпери и каравани и къмпинг оборудване на нашия щанд, от който посетителите направиха подаръци на „домовете си на колела“ . Най-голямата награда на изложението- Почивка с кемпер, бе предоставена от нас и се изтегли в последния ден на събитието.

Връчване на наградата от Camping and Caravaning Expo 2021

Най-голямата награда на изложението Camping and Caravaning Expo 2021- почивка с кемпер, бе предоставена от нас. Щастието да спечели, се падна на Мила Стойкова от София. Тя и семействойто ѝ дойдоха в нашия кемпер център HYMER, за да им я връчим официално. Надяваме се, че сме подарили едно наистина уникално изживяване на това мило и симпатично семейство.

Връчване на спечелената награда | Печеливши от томболата

Награда кемпер на годината 2020 – HYMER Exsis I 580

Hymer Exsis I 580: за първи път кемпер в надпреварата TEST THE BEST на АУТОБИЛД със заслужена награда за комфорт и сигурност в условия на пандемия. На отличието се зарадва цялото семейство Иванчеви от Холидей Мобайл

Награда кемпер на годината 2020 Hymer Exsis I 580