За нас

Нашият екип

 

Добре дошли в ХОЛИДЕЙ МОБАЙЛ!

При нас ще намерите новият си кемпер и каравана.

При нас можете да откриете най-добрите марки от водещите европейски производители, защото ние сме оторизирани дилъри на марките: Hymer, Bürstner, Etrusco и Roller Team.

Като най-голям  български  дилър за нови кемпери и каравани , при нас ще намерите нови кемпери във всички ценови категории: от компактни кемпери, през микробуси, каравани, полуинтегрирани  кемпери, високопроходими автомобили, до големи напълно интегрирани  кемпери – всичко, което сърцето ви желае и кара на всеки ентусиаст да бие по-бързо.

Излезте от ежедневието и се впуснете в приключенията – ние ви ще ви улесним,  винаги разполагаме с голям избор от кемпери и каравани, готови за вас.

Освен това разполагаме демонстрационни кемпери и каравани,  на една година и употребявани кемоери и каравани, и под наем кемпери, които са готови за вас.

Заповядайте при нас, нека ви посъветваме , възползвайте от нашия 30-годишен опит в областта на мобилният отдих и къмпингуването.

Ние сме толкова  индивидуални, колкото  сте и вие!

Ние се възприемаме като „създатели на автомобилни тенденции“ и реализираме мечтата си,  в лицето на –  специални (едишън)  модели , или като серийни модели, или като поръчкови  модели  с допълнителни екстри по ваш избор  от нашата обширна програма ХОЛИДЕЙ МОБАЙЛ – Индивидуална серия.

Нашите служители са майстори в своята занаят и имат същата страст като вас, да намерят подходящо превозно средство за вас и да изпълнят вашите желания.

 В нашият сервиз имаме голям набор от услуги чрез ремонти, инсталации и преустройства…  Боядисване и подготовка на автомобила. Пълна услуга за всичко свързано с кемпери и каравани.  Годишни технически прегледи.

Застраховане на вашият кемпер или каравана при много изгодни условия.  Кредитиране за сервиз и покупка от нашият магазин за резервни части и аксесоари до 10 000 лв.  Лизинг на кекпери и каравани при много изгодни условия.

Разгледайте актуалните ни предложения!